Mens en milieu

Mens en milieu zijn belangrijk voor de Beukers Groep. Daarom kiezen wij ervoor om te werken met de modernste en energiezuinigste technieken. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor onze medewerkers en natuurlijk voor u.

Certificaat duurzaam repareren
De Beukers Groep beschikt over het certificaat Duurzaam Repareren, wat inhoudt dat wij bij het herstellen van schade het milieu en de samenleving zo min mogelijk proberen te belasten. Zo werken wij met watergedragen lakken, scheiden ons afval, recyclen thinner en werken we, waar mogelijk, met gebruikte onderdelen. Daarnaast voeren wij spotrepairs en deelreparaties uit, waarbij wij niet het volledige onderdeel spuiten, maar slechts het beschadigde gedeelte van het onderdeel herstellen en spuiten. Ook is het vaak mogelijk om deukschade te herstellen zonder opnieuw te hoeven spuiten. Verder zorgen wij goed voor ons personeel. Wij voorzien hen van beschermende kleding en mondkappen, en zorgen dat ongewenste stoffen snel via onze afzuiginstallaties worden verwijderd.

Elektrisch energieneutraal
Bijna al onze vestigingen zijn voorzien van zonnepanelen, die samen een halve megawatt aan vermogen genereren. Dat stelt ons in staat om elektrisch energieneutraal te werken. Maar wij kijken verder. Zo introduceerden wij in 2019 de eerste waterstof-elektrisch hybride aangedreven E-truck. Daarmee zijn wij als Beukersgroep, de eerste in Europa die een waterstof-elektrisch hybride truck heeft geproduceerd en op de weg heeft rijden. Ook staan er enkele elektrische Beukers-auto’s voor de deur en beschikken wij over een van de eerste waterstof auto’s in Nederland, de Hyundai Nexo. Kijk voor meer informatie over Duurzaam Repareren op www.duurzaamrepareren.nl.

Controleer je bandenspanning
Check regelmatig je bandenspanning om slijtage te voorkomen en zo houd je rekening met het milieu. Je verbruikt namelijk minder brandstof waardoor je ook minder CO2 uitstoot.

In het kort
• Zorg voor mens en milieu
• Milieuvriendelijke materialen
• Certificaat Duurzaam Repareren
• Elektrisch energieneutraal
• E-cars en E-trucks!

PERSONENWAGENS
Leemskuilen 23
5563 CL Westerhoven

Tel:  +31 (0)40 2012636
info@beukersgroep.com

Btw: NL007560795B01
KvK: 17054508

Openingstijden:
ma t/m vr: 8.00 tot 18.00 uur
za: 9.00 tot 12.00 uur
Buiten deze openingstijden zijn wij bereikbaar via een 24-uurs

© 2024 Beukersgroep

-

Privacyverklaring

Lid van FleetRepair