Personenwagens

Meet nice people by accident!


Over Beukers Autoschade

Beukers is een allround schadeherstelbedrijf, waarbij u als klant al meer dan vijftig jaar centraal staat. Schade aan uw auto is al vervelend genoeg. U wilt daar het liefst zo weinig mogelijk van merken. Wij herstellen de schade aan uw personenwagen vlot en vakkundig, zodat u zich daar verder geen zorgen over hoeft te maken. Wij zorgen ervoor dat u snel weer op weg bent.

Schadeafwikkeling
Om de afwikkeling van uw schade zo soepel mogelijk te laten verlopen, werkt Beukers samen met diverse verzekeringsmaatschappijen. Wilt u weten of wij ook een samenwerkingsverband met uw verzekeringsmaatschappij hebben? Neem dan even contact met ons op. Wij zoeken het graag voor u uit.

Mens en milieu
Mens en milieu zijn erg belangrijk voor de Beukers groep. Wij zijn dan ook trots dat wij beschikken over het certificaat Duurzaam Repareren. Bij het herstellen van schade proberen wij het milieu en de samenleving zo min mogelijk te belasten. Zo werken wij met watergedragen lakken, scheiden ons afval, recyclen thinner en werken we, waar mogelijk, met gebruikte onderdelen. Kijk voor meer informatie op onze webpagina Mens & Milieu of op www.duurzaamrepareren.nl.

In het kort
• Veilig, vakkundig én duurzaam schadeherstel
• Vier jaar garantie
• Wij verzorgen uw schadeafwikkeling
• Aangesloten bij A.A.S. Autoschade

         “klik hier voor meer informatie”

PERSONENWAGENS
Leemskuilen 23
5563 CL Westerhoven

Tel:  +31 (0)40 2012636
info@beukersgroep.com

Btw: NL007560795B01
KvK: 17054508

Openingstijden:
ma t/m vr: 8.00 tot 18.00 uur
za: 9.00 tot 12.00 uur
Buiten deze openingstijden zijn wij bereikbaar via een 24-uurs

© 2024 Beukersgroep

-

Privacyverklaring

Lid van FleetRepair